Westland Groepsrondreizen - Groepsrondreizen naar Azie en Afrika

Westland groepsrondreizen, reizen met agrarische interesse

  • Groepsrondreizen Azie

    Groepsrondreizen Azië

  • Groeps rondreizen naar Afrika

    Groepsrondreizen Afrika

Groepsrondreizen naar Azie, safaris naar Afrika met agrarische interesse.

Westland groepsrondreizen - maleisie, Taman Negara

Westland groepsrondreizen

Westland groepsrondreizen is gespecialiseerd in groepsrondreizen naar Azie en Afrika. Door het jaar heen worden diverse rondreizen gepland naar verschillende bestemmingen.

 

Aanbod

Westland groepsrondreizen organiseert een beperkt aantal groepsrondreizen per jaar. Regelmatig worden nieuwe reizen toegevoegd. Kijk af en toe op de website voor het laatste aanbod of abonneer u op de nieuwsbrief voor het actuele overzicht. 

 

Binnenkort online:

Westland groepsrondreizen - zuidafrika - struisvogel farm

Agrarische groepsrondreis Zuid Afrika

Te bezoeken plaatsen: Kaapstad, o.a. tafelberg, kwekerij voor opkweek van jonge planten in Wellington, Robben eiland, Kirstenbosch gardens, bloemenkwekerij - Stellenbosch, o.a. groothandels kwekerij, wijnproeverij, struisvogel boerderij - Knysna, Cango grotten - bloemenroute - Port Elizabeth, met traditioneel safari decor.

Tijdens deze groepsrondreis bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden in het gebied bij Kaapstad, Stellenbosch en de bekende bloemenroute. Bijzonder aan deze groepsrondreis is dat u ook plaatsen bezoekt waar u ziet hoe de landbouw ter plaatse een economische betekenis heeft. Bijzonder zijn onder andere een bloemenkwekerij, maar ook een struisvogel boerderij zit in het programma.

Geplande reistijd zal zijn september 2018.

Prive rondreizen en safaris

Voor prive rondreizen en safaris en voor maatwerkreizen verwijzen we u graag naar onze afdeling maatwerkreizen Venture travels. Hier kunt u ook terecht voor uw vakantiereis op maat naar Bali.