Westland Groepsrondreizen - Groepsrondreizen naar Azie en Afrika

Over Westland groepsrondreizen

kantoor venture travels

Westland groepsrondreizen is ontstaan uit Venture travels. Westland groepsrondreizen richt zich op het organiseren van groepsrondreizen met vastgestelde routes en vastgestelde datums. Venture travels zich richt op prive rondrezien en veel maatwerk reizen naar Azie en Afrika. Bij Westland groepsrondreizen streven we ernaar uw reis zo compleet mogelijk aan te bieden. In aanvang zult u wellicht niet de laagste prijzen bij ons vinden, maar u heeft ter plaatse wel veel minder onverwachte kosten.

Rondreizen Azie

Azië is een veelzijdig continent met een overal aanwezige bedrijvigheid. De steden kennen vaak een aanzienlijk aantal inwoners die doorgaans altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam zijn. Daarnaast kent Azië ook vele prachtige natuurgebieden en tropische regenwouden met prachtige natuur. Vele bloemen en plantensoorten die hier als kamerplant worden geteeld komen uit Azië en groeien daar weelderig in het doorgaans warme en vochtige klimaat.

}}"venture

Safaris Afrika

Een safari Afrika is een bijzondere ervaring. U reist met uw eigen gezelschap met eigen minivan of jeep, al naar gelang dit het beste past bij uw reis, met begeleiding. Overnachting is doorgaans in lodges of luxe (semi)permanente kampen. Afrika kenmerkt zich door de doorgaans uitgestrekte gebieden, die door de hogere ligging vaak redelijk koel zijn, dit in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Daar waar de steden groot kunnen zijn bestaat er veel ruimte op het continent waar de natuur en de dieren vaak nog een ongerept karakter hebben. De diversiteit in Afrika is groot, per land zijn grote verschillen.

 

Onze filosofie

  • Persoonlijke benadering

   Westland groepsrondreizen hecht er veel waarde aan dat we persoonlijk contact hebben met onze reizigers. U bent dan ook van harte welkom op ons sfeervolle kantoor om met elkaar uw reis te bespreken. Voorafgaand aan uw reis willen we graag één of meerdere introductiebijeenkomsten organiseren. U kunt zich dan alvast voorgereiden op uw reis, uw vragen stellen en wellicht alvast kennis maken met uw medereizigers.  Natuurlijk ben u ook van harte welkom wanneer u uw eerste reis ideeën met ons wilt besprken. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken.

  • Fair trade: verantwoordelijk toerisme

   Wij streven er naar zoveel mogelijk samen te werken met lokale bedrijven die een jarenlange ervaring hebben in de toeristenbranche. Zij kennen immers hun land en hun cultuur als geen ander. Hierdoor kunnen zij u de mooiste plekjes laten zien.

   Hierdoor, en zeker niet onbelangrijk, ondersteunt u het lokale toerisme en de lokale bevolking in uw gastland terwijl u verzekert bent van de optimale beleving van uw vakantiebestemming.

venture travels sfeervolle kantoor
 • Respect voor uw gastland

  Onderling respect voor elkaar is heel belangrijk voor ons. Alle verhalen over hoe moeilijk het soms is met vreemde culturen om te gaan zijn vaak terug te brengen naar respect en communicatie. Zoals u het prettig vindt gerespecteerd te worden, zo zullen ook de mensen van uw gastland dit ervaren, en ook zij verdienen het met respect door toeristen te worden behandeld. Maakt u gerust gebruik van de hoffelijkheid en gastvrijheid tijdens uw vakantie, de mensen zullen er alles aan doen het u naar de zin te maken.

 • Zorgeloos op vakantie

  Al onze partners kennen wij persoonlijk of zijn ons aanbevolen uit betrouwbare bron. Zij kunnen u effectief en snel helpen als u met onvoorziene problemen te maken mocht krijgen. Het is goed te weten dat u kunt rekenen op deskundige hulp wanneer u dat nodig heeft.

  Westland groepsrondreizen en Venture travels is aangesloten bij SGR en Calamiteitenfonds, zodat u er zeker van kunt zijn dat u met een betrouwbare organisatie te maken heeft. Alle onderdelen van u reis die u bij Westland groepsrondreizen en Venture travels boekt zijn automatisch financiëel verzekerd via SGR. In geval van calamiteiten zorgt het calamiteitenfonds er voor dat u veilig terugkomt naar huis.

Tot slot

Door de combinatie van al de bovengenoemde dingen zijn wij met recht uw verre reizen specialist voor Nederland en Belgie. 

Aan een ieder, hartelijk dank en een goede reis!

 Piet Vromans, directeur/eigenaar

 

 

 

Piet Vromans

Directeur/eigenaar Westland groepsrondreizen.