Westland Groepsrondreizen - Groepsrondreizen naar Azie en Afrika

Abonneren op RSS-feed

Over Westland groepsrondreizen

Westland groepsrondreizen logo

Ontstaan van Westland groepsrondreizen

Westland groepsrondreizen is ontstaan uit het bedrijf Venture travels en opgericht door Piet Vromans in 2016.

Lees hier meer over de achtergronden en wat Westland groepsrondreizen wil bereiken.

Westland groepsrondreizen organiseert een aantal groepsrondreizen per jaar, op veler verzoek. Er blijkt 'onderweg' een behoefte te bestaan aan georganiseerde groepsreizen, maar ook weerstand.

Ervaringen met groepsrondreizen

De weestand is ontstaan door slechte ervaringen die er soms zijn met een overvol programma waarbij men dag in dag uit vroeg moet opstaan om het programma te halen. Ook zijn ervaringen met wat 'minder prettige' medereizigers niet altijd positief. 

De vraag naar groepsreizen blijf toch bestaan. Dit wegens het toch doorgaans positieve contact met de reisgenoten en de gezelligheid die dat met zich meebrengt. Ook mensen die alleen reizen zijn toch aangewezen op groepsreizen omdat een privé rondreis met een klein aantal personen erg kostbaar wordt. Daarnaast is er ook prijsvoordeel te behalen wanneer er met een groep gereisd wordt.

Groepsrondreizen worden doorgaans aangeboden door de grotere touroperators in Nederland. De concurrentie op lage prijzen kent vaak geen grenzen waardoor de kwaliteit van de reis onvermijdelijk lager zal zijn: de groepen moeten groter worden, er worden (kostbare) bezienswaardigheden overgeslagen of er moet ter plaatse veel bijbetaald worden. Uiteindelijk zal de reiziger meer betalen, maar de 'concurrentieprijs' is wel lager wat goed ligt in de marketing. Invloed op het programma is nauwelijks mogelijk bij de grote organisaties en aanpassingen doorvoeren duurt lang.

Doelstelling Westland groepsrondreizen

Westland groepsrondreizen groep reizigers

Westland groepsrondreizen is een kleine en daardoor efficiënte organisatie met goede contacten in het buitenland. We kunnen snel inspelen op vragen die we tegenkomen. Westland groepsrondreizen biedt een beperkt aantal groepsrondreizen aan per jaar. Doelstelling is een mooie reis samen te stellen met een prettig gezelschap. Om die reden zult u op internet wellicht goedkopere reizen kunnen vinden, maar we willen ons onderscheiden door toch een wat beter aanbod dan gemiddeld wordt aangeboden in de markt; in elk geval een complete reis aanbieden.

Westland groepsrondreizen logo

Lees hier meer informatie over Westland groepsrondreizen.