Westland Groepsrondreizen - Groepsrondreizen naar Azie en Afrika

Groepsrondreizen Kalimantan Borneo

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

 1. Venture travels Motortocht Oost Kalimantan van Balikpapan naar Berau - 16 dagen – 15 nachten
  € 2.665,00

  Waanzinnig avontuur op Borneo per motor

  Reisschema: Balikpapan – BOSF – Samarinda – Tenggarong - Tanjung Isuy – Samarinda – Sangatta - Kutai National Park – Sangatta – Wahau – Merabu – Berau – Derawan eilanden –Berau – Balikpapan.

  Beleef Borneo op zijn mooist tijdens deze avontuurlijke motortocht over het oostelijk deel van dit tropische eiland. Tijdens de tour, die dwars door het regenwoud gaat, zijn op diverse plaatsen de in het wild levende Orang Oetans te zien. Op het programma staan ook diverse boottochten die dieper de jungle in gaan, en een tocht over de rivier met een gemotoriseerde kano om de traditionele Dayak stammen te bezoeken.

  Bij Berau eindigt de tocht per motor, en gaat verder per speedboot over zee naar de ongerepte Derawan eilanden. Deze zijn bekend vanwege de vele vissoorten, koralen, reuzeschelpen en zeeschildpadden. De tour wordt afgesloten met een vlucht van Berau terug naar Balikpapan.

  Meer info
 2. Venture travels Motortocht Oost Kalimantan van Berau naarBalikpapan- 13 dagen – 12 nachten
  € 2.979,40

  Waanzinnig avontuur op Borneo per motor

  Reisschema: Berau – Merabu – Wahau – Sangatta – Kutai Nationaal park – Tenggarong – Tanjung Isuy – Kedang Ipil – Samarinda – BOSF – Balikpapan.

  Beleef Borneo op zijn mooist met deze motortocht in Oost Kalimantan.
  Borneo is één van de weinige plaatsen op de wereld waar Orang Oetans nog in het wild voorkomen. We zullen diverse plaatsen bezoeken om het leven van de Orang Oetans te zien en hoe deze dieren worden beschermd in Kutai Nationaal Park en via diverse programma’s boor het behoud van deze diersoort in het wild. Naast de tocht met de motor zullen we een aantal keren per boot verder de jungle ingaan. Met een gemotoriseerde kano gaan we over de rivier om de traditionele Dayak stammen te bezoeken die dieper in de jungle leven. De tocht over de rivier gaat dwars door het prachtige regenwoud van Borneo. De tocht zal beginnen in het noordelijk gelegen Berau, in zuidelijke richting naar Balikpapan. Aan het einde van de tocht heeft u de gelegenheid het strand te bezoeken, gezellig de stad in te gaan of naar uw volgende bestemming te reizen.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)